Hyvinvointia, terveyttä ja turvaa -kesäkiertue Tuusulassa 21.7.2022

Tervetuloa Tuusulaan torstaina 21.7.2022 Hyvinvointia, terveyttä ja turvaa -kesäkiertueelle, jonka järjestäjänä toimii Uudenmaan Kokoomus. 

Torstaina kiertue on ensin K-supermarket Kellokoskella klo 12:00-14:00, jonka jälkeen se siirtyy Hyrylän urheilukeskukselle klo 14:30 alkaen.

Tavattavissa Kellokoskella mm. Virpi Räty, Aluevaltuustoryhmän varapuheenjohtaja ja urheilukeskusella Virpin lisäksi myös Kalle Ikkelä, Aluevaltuuston 2. varapuheenjohtaja & Tuusulan pormestari.

Sup-melontaa Tuusulanjärvellä sekä keskustelua liikkumisen merkityksestä nuorille

Hei Tuusulan Kokoomuksen jäsen,

Tervetuloa nauttimaan Tuusulanjärven kauniista luonnosta ja yhdessä liikkumisesta sup-meloen, sekä keskustelemaan liikkumisen merkityksestä torstaina 16.6.2022.

Suppailuosuudelle mahtuu n. 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ohjelmassa on pieni alkulämmittely ja sup-melonnan perusteet, ohjaajana Satu Rathgeber. Lähdemme melomaan yhdessä Gustavelundin rannasta kohti Sarvikalliota ja Fjällbon laituria. 

Rantaudumme Fjällbon laiturille pienelle iltapalalle ja keskustelemaan Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan jäsenemme Satu Rathgeberin johdolla aiheesta: “Nuorten ulkopuolisuuden ehkäisy; Miten voisimme tukea kunnassamme vähän liikkuvia ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria löytämään itselleen sopivan tavan liikkua ja kuulua porukkaan?”

Tapaamme suppailijoiden kanssa Gustavelundin rannassa torstaina 16.6.2022 klo 17.00. Suoraan keskustelutilaisuuteen osallistuvat saapuvat Fjällbon laiturin maastoon klo 18.00.

Kymmenen ensimmäistä ilmoittaunutta henkilöä mahtuu mukaan Sup-melontaretkelle. Sup-lautavuokra on omakustanteinen ja hinta tilaisuudessamme on n. 15€ / per lauta. 

Pyydämme myös pelkästään keskustelutilaisuuteen osallistuvien ilmoittautumaan, jotta saamme mitoitettua tarjoilut oikein.

Ilmoittautuminen sunnuntai 5.6.2022 mennessähttps://bit.ly/ilmoittautuminen16062022 (Sitovat ilmoittautumiset vahvistetaan suppailijoille ilmoittautumisen päätyttyä)

Lisätietoa Sup-melonnasta: 

SUP-lautailu = Stand Up Paddling on hauska melontamuoto. Sup-laudalla melotaan seisaaltaan ja nähdään vesistö aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Kotoisammin ”suppailu” on tehokasta kokovartaloliikuntaa, joka kehittää lihaskestävyyttä, tasapainoa ja sopii erinomaisesti vastapainoksi istumatyölle. 

Suppailemaan oppii nopeasti iästä riippumatta. Alkuun voi tuntua huteralta, mutta tasapaino löytyy kyllä harjoittelemalla. Käyttämämme Sportunan sup-laudat ovat vakaita ja sopivat aloittelijoille. Suppailu sopii mainiosti niin maisemalenkille, lintujen tiirailuun kuin kunnon kesätreeniksikin. 

Suppailla voi myös polvillaan ja istuen laudan päällä, joten seisomaan ei ole pakko nousta. Tässä lajissa on tärkeää, että pääsee laudalla kyykkyyn ja istumaan. 

Varusteet: Sään mukaiset, kevyeen liikkumiseen sopivat (esim. shortsit/urheilutrikoot, t-paita/pitkähihainen, aurinkoisella säällä lippis tai muu päähine ja vesipullo. Jos haluat pitää puhelimen ym. mukana järvellä, ota mukaan vesitiivis puhelinkotelo tai reppu. Ohjaajalla on myös mukana vesitiivis pussukka, johon voi tarvittaessa laittaa esim. auton avaimet. Laudan päälle voi ottaa mukaan esim. släbärit/rantatossut rantautumista varten. 

Iloisiin tapaamisiin,

Sakari Mäkinen
Puheenjohtaja
Tuusulan Kokoomus Ry

Satu Rathgeber
Hate-lautakunnan jäsen

Rauhaa rajalle -ilta Tuusulassa 20.4.2022

Rauhaa rajalle

Uudenmaan Kokoomus järjestää keskustelutilaisuuden Tuusulassa. Tule puhumaan kanssamme turvallisuudesta, Natosta ja 1 343 kilometristä.
 
Tervetuloa Rauhaa rajalle -keskustelutilaisuuteen 20.4. klo 18.00 Tuusulan Ilmatorjuntamuseoon, Klaavolantie 2.
 
Aiheeseen meitä johdattelee prikaatikenraali (evp) Tuomo Repo, joka on työskennellyt mm. Suomen Erityisedustustossa Natossa, vieraileva vanhempi tutkija Pete Piirainen Ulkopoliittisesta instituutista, kansanedustaja, Uudenmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Heikki Vestman sekä tuusulalainen kansanedustaja Ruut Sjöblom.
 
Tilaisuudessa on reilusti aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Paikka: Tuusulan ilmatorjuntamuseo, Klaavolantie 2 04300 TUUSULA.

Aika: 20.4.2022 klo 18.00

Vapaa pääsy, ei ilmoittautumista.

Tuusulan Kokoomus Tuusulanjärvellä – Iloisia kohtaamisia ennen aluevaaleja!

Kampanjointia Tuusulanjärvellä

Olemme kampanjoineet viikonloppuna Tuusulanjärvellä, upeissa ulkoilumaisemissa ja tavoittaneet roppakaupalla tulevan hyvinvointialuemme asukkaita iloisen talviliikunnan merkeissä. Ehdokkaat ovat päässeet käymään hyviä keskusteluja ja puheensorinan määrästä onkin voinut päätellä että ihmisten hyvinvointi, SoTe-palvelut, pelastustoimi ja perustettavien hyvinvointialueiden vastuullinen taloudenpito ovat kiinnostaneet ulkoilijoita erittäin paljon.

Löydät mahtavat ehdokkaamme täältä kotisivuiltamme, tätä linkkiä klikkaamalla.

Seuraavana tapahtumana meillä on Antti Häkkäsen (kansanedustaja, Kokoomuksen Vpj) vierailu torstaina 20.1.2022 Hyrylässä, jonne jokainen on erittäin tervetullut. Löydät tilaisuuden myös Facebookista. Häkkänen paikalla klo 15.15 – 16.00 ja tilaisuus alkaa paikallisten ehdokkaiden kanssa noin klo 14.30.

Vielä ennen varsinaista vaalipäivää lauantaina suuntaamme näillä näkymin Tuusulanjärvelle, jos kelit sallivat. Tarkkaile siis Facebookkia sekä kotisivuja, tiedotamme lähemmin aikataulusta.

Muista käyttää äänioikeuttasi aluevaaleissa sunnuntaina 23.1.2022, jos et ole jo käynyt äänestämässä ennakkoon!

Tässä alla viikonlopun kuvasatoa!

Tapaa Antti Häkkänen Tuusulassa 20.1.2022

Tule tapaamaan Antti Häkkästä, Kokoomuksen varapuheenjohtajaa sekä tuusulalaisia aluevaaliehdokkaita Kokoomuksen teltalle Hyrylän S-marketin vieressä osoitteessa Hyrylänkatu 8, Tuusula.

Tilaisuus alkaa paikallisten ehdokkaiden kanssa klo 14.30, Antti Häkkänen paikalla 15.15 – 16:00.

Ehdokkaamme aluevaaleissa 2022:

– Kalle Ikkelä, Pormestari, DI, MBA
– Marko Hasari, OTM, Toimitusjohtaja
– Lilli Salmi, HTM, toimistopäällikkö, kunnanvaltuutettu
– Topi Korpinen, Kasvatustieteiden ylioppilas, poliittinen suunnittelija
– Ilari Roihuvuo, Rakennusinsinööri, myyntijohtaja
– Simo Weckstén, Pelastuskomentaja, filosofian maisteri
– Timo Heiskala, Toimitusjohtaja
– Matilda Kivinen, CMO
– Kirsi Korpaeus, Hallinto- ja talousjohtaja, KTM
– Petri Turtiainen, Yritysjohtaja, eläkeläinen
– Riitta Sedig, Lakimies, yrittäjä
– Tarja Hartman, HUS-valtuutettu, Freelance-toimittaja
– Satu Rathgeber, Liikuntakoordinaattori
– Tytti Nikkanen, Terveydenhoitaja, kiinteistövälittäjä
– Mika Mäki-Kuhna, yrittäjä, kunnanvaltuutettu

Katso äänestysnumerot sekä kuvat linkistä!

Tapaa Tuusulan Kokoomuksen aluevaaliehdokkaita uudenvuoden aattona

Tule tapaamaan Tuusulan Kokoomuksen aluevaaliehdokkaita ulkotilaisuudessa uudenvuoden aattona 31.12.2021 klo 12:30-14:30. Paikalle saapuu Kokoomuksen vaalikiertue kahvivaunuineen. 

Osoite: Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula. (Hyrylän S-Marketin viereisen kiinteistön piha-alue)

Ehdokkaamme aluevaaleissa 2022:

– Kalle Ikkelä, Pormestari, DI, MBA
– Marko Hasari, OTM, toimitusjohtaja
– Lilli Salmi, HTM, toimistopäällikkö, kunnanvaltuutettu
– Topi Korpinen, Kasvatustieteiden ylioppilas, poliittinen suunnittelija
– Ilari Roihuvuo, Rakennusinsinööri, myyntijohtaja
– Simo Weckstén, Pelastuskomentaja, filosofian maisteri
– Timo Heiskala, Toimitusjohtaja
– Matilda Kivinen, CMO
– Kirsi Korpaeus, Hallinto- ja talousjohtaja, KTM
– Petri Turtiainen, Yritysjohtaja, eläkeläinen
– Riitta Sedig, Lakimies, yrittäjä
– Tarja Hartman, Freelance-toimittaja
– Satu Rathgeber, Liikuntakoordinaattori
– Tytti Nikkanen, Terveydenhoitaja, kiinteistövälittäjä
– Mika Mäki-kuhna, Yrittäjä, kunnanvaltuutettu

Löydät ehdokkaiden kuvat sekä äänestysnumerot täältä.

Tuusulan Kokoomus Ry:n vuoden 2022 aluevaaliehdokkaat äänestysnumeroineen

Julkaisemme nyt kaikki Tuusulan Kokoomus Ry:n aluevaaliehdokkaat ja heidän äänestysnumeronsa.

Hyvinvointialueilla ylintä päätösvaltaa käyttää aluevaltuusto, joka valitaan tammikuun 23. päivä 2022 käytävinä aluevaaleina. Valtuuston toimikausi on neljä vuotta. Uudellemaalle perustetaan neljä hyvinvointialuetta ja Tuusulan Kokoomus Ry:n ehdokkaita voit äänestää Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue tulee koostumaan Hyvinkäästä, Järvenpäästä, Mäntsälästä, Nurmijärvestä, Pornaisista ja Tuusulasta.

235
Hartman, Tarja
HUS-valtuutettu, Hyvinkään sairaanhoitopiirin lautakunnan jäsen

236
Hasari, Marko
OTM, toimitusjohtaja

237
Heiskala, Timo
EMBA, toimitusjohtaja

238
Ikkelä, Kalle
DI, pormestari

240
Kivinen, Matilda
CMO

241
Korpaeus, Kirsi
KTM, hallinto- ja talousjohtaja

242
Korpinen, Topi
kasvatustieteiden ylioppilas, poliittinen suunnittelija

243
Mäki-Kuhna, Mika
yrittäjä, kunnanvaltuutettu

244
Nikkanen, Tytti
terveydenhoitaja, kiinteistönvälittäjä

245
Rathgeber, Satu
liikuntakoordinaattori

246
Roihuvuo, Ilari
rakennusinsinööri (AMK), markkinointijohtaja

248
Salmi, Lilli
toimistopäällikkö, HTM

249
Sedig, Riitta
lakimies, yrittäjä

250
Turtiainen, Petri
DI, yritysjohtaja eläkkeellä

253
Weckstén, Simo
FM, pelastuskomentaja

Ennakkoäänestysaika kotimaassa 12.-18.1.2022 ja ulkomailla 12.-15.1.2022. Varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022.

Hyvää 104. itsenäisyyspäivää

Itsenäisyyspäivä on hyvä hetki pysähtyä miettimään niitä kaikkia asioita, joissa olemme kansakuntana onnistuneet. Kiittää niin sotiemme veteraaneja, lottia kuin myös kotirintamilla eri tehtävissä toimineita, jotka antoivat kaikkensa isänmaamme puolesta.

Nyt on meidän vuoromme tehdä työtä itsenäisyytemme sekä Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin eteen tässä muuttuvassa maailmassa. Meiltä odotetaan kokoomuslaista arvojohtamista sekä selväsanaista, kansalaisia ja kuntalaisia lähellä olevan politiikan tekemistä ja vastuunottoa yhteisistä asioista.

Järjestimme tänään aamulla kahdeksalta perinteisen lipunnoston Tuusulan vanhalla kunnantalolla kunnioittaaksemme itsenäisyyttä. Nostimme viisi siniristilippua salkoihin ja kuulimme Jaakko Sukulan johtaman lippulaulun raikkaassa pakkassäässä. Kiitos kaikille osallistuneille.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Sakari Mäkinen
Puheenjohtaja
Tuusulan Kokoomus Ry

Kalle Ikkelä jatkaa Uudenmaan Kokoomuksen hallituksessa

Uudenmaan Kokoomuksen sääntömääräinen syyspiirikokous kokoontui Vantaalla Tiedekeskus Heurekassa 27.11.2021 ja teki henkilövalinnat piirin johtotehtäviin vuodelle 2022. Piirin puheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Heikki Vestman Sipoosta.

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Henrik Vuornos Espoosta ja kaupunginhallituksen jäsen Tiia Östberg Järvenpäästä. Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Mika Kasonen Vantaalta.

Muut piirihallituksen yhdeksän varsinaista jäsentä ovat Emmi Eteläsalo-Holmberg Espoosta, Bo Grönholm Espoosta, Tiina Thure-Toivanen Espoosta, Riikka Siltanen Keravalta, Annika Kokko Hyvinkäältä, Kalle Ikkelä Tuusulasta, Anna Sahiluoma Kirkkonummelta, Sami Somero Vihdistä ja lohjalainen Akseli Lehtonen Kokoomusnuorista.

Poliittisen tilannekatsauksen piirikokouksessa piti puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Häkkänen.

Tuusulan Kokoomus Ry:n nimetyt aluevaaliehdokkaat 2022

Eduskunta on 23.6.2021 hyväksynyt hallituksen esityksen sote-uudistuksesta, jossa Suomeen perustetaan 21 hyvinvointialuetta vastaamaan kunkin alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen tehtävistä.

Hyvinvointialueilla ylintä päätösvaltaa käyttää aluevaltuusto, joka valitaan tammikuun 23. päivä 2022 käytävinä aluevaaleina. Valtuuston toimikausi on neljä vuotta. Uudellemaalle perustetaan neljä hyvinvointialuetta ja Tuusulan Kokoomus Ry:n ehdokkaita voit äänestää Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue tulee koostumaan Hyvinkäästä, Järvenpäästä, Mäntsälästä, Nurmijärvestä, Pornaisista ja Tuusulasta.

Julkaisemme listan 02.12.2021 mennessä nimetyistä Tusuulan Kokoomus Ry:n aluevaaliehdokkaista alla:

 • Kalle Ikkelä, Pormestari, DI, MBA
 • Lilli Salmi, HTM, toimistopäällikkö, kunnanvaltuutettu
 • Topi Korpinen, Kasvatustieteiden ylioppilas, poliittinen suunnittelija
 • Ilari Roihuvuo, Rakennusinsinööri, myyntijohtaja
 • Simo Weckstén, Pelastuskomentaja, filosofian maisteri
 • Timo Heiskala, Toimitusjohtaja
 • Matilda Kivinen, CMO
 • Kirsi Korpaeus, Hallinto- ja talousjohtaja, KTM
 • Petri Turtiainen, Yritysjohtaja, eläkeläinen
 • Riitta Sedig, Lakimies, yrittäjä
 • Tarja Hartman, Freelance-toimittaja
 • Satu Rathgeber, Liikuntakoordinaattori
 • Tytti Nikkanen, Terveydenhoitaja, kiinteistövälittäjä

Ennakkoäänestysaika kotimaassa 12.-18.1.2022 ja ulkomailla 12.-15.1.2022. Varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kampanjatyöhön ehdokkaiden kanssa otathan yhteyttä sähköpostilla info(at)tuusulankokoomus.fi tai laittamalla viestiä Facebook-sivujemme kautta.