Hei Tuusulan Kokoomuksen jäsen,

Tervetuloa nauttimaan Tuusulanjärven kauniista luonnosta ja yhdessä liikkumisesta sup-meloen, sekä keskustelemaan liikkumisen merkityksestä torstaina 16.6.2022.

Suppailuosuudelle mahtuu n. 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ohjelmassa on pieni alkulämmittely ja sup-melonnan perusteet, ohjaajana Satu Rathgeber. Lähdemme melomaan yhdessä Gustavelundin rannasta kohti Sarvikalliota ja Fjällbon laituria. 

Rantaudumme Fjällbon laiturille pienelle iltapalalle ja keskustelemaan Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan jäsenemme Satu Rathgeberin johdolla aiheesta: “Nuorten ulkopuolisuuden ehkäisy; Miten voisimme tukea kunnassamme vähän liikkuvia ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria löytämään itselleen sopivan tavan liikkua ja kuulua porukkaan?”

Tapaamme suppailijoiden kanssa Gustavelundin rannassa torstaina 16.6.2022 klo 17.00. Suoraan keskustelutilaisuuteen osallistuvat saapuvat Fjällbon laiturin maastoon klo 18.00.

Kymmenen ensimmäistä ilmoittaunutta henkilöä mahtuu mukaan Sup-melontaretkelle. Sup-lautavuokra on omakustanteinen ja hinta tilaisuudessamme on n. 15€ / per lauta. 

Pyydämme myös pelkästään keskustelutilaisuuteen osallistuvien ilmoittautumaan, jotta saamme mitoitettua tarjoilut oikein.

Ilmoittautuminen sunnuntai 5.6.2022 mennessähttps://bit.ly/ilmoittautuminen16062022 (Sitovat ilmoittautumiset vahvistetaan suppailijoille ilmoittautumisen päätyttyä)

Lisätietoa Sup-melonnasta: 

SUP-lautailu = Stand Up Paddling on hauska melontamuoto. Sup-laudalla melotaan seisaaltaan ja nähdään vesistö aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Kotoisammin ”suppailu” on tehokasta kokovartaloliikuntaa, joka kehittää lihaskestävyyttä, tasapainoa ja sopii erinomaisesti vastapainoksi istumatyölle. 

Suppailemaan oppii nopeasti iästä riippumatta. Alkuun voi tuntua huteralta, mutta tasapaino löytyy kyllä harjoittelemalla. Käyttämämme Sportunan sup-laudat ovat vakaita ja sopivat aloittelijoille. Suppailu sopii mainiosti niin maisemalenkille, lintujen tiirailuun kuin kunnon kesätreeniksikin. 

Suppailla voi myös polvillaan ja istuen laudan päällä, joten seisomaan ei ole pakko nousta. Tässä lajissa on tärkeää, että pääsee laudalla kyykkyyn ja istumaan. 

Varusteet: Sään mukaiset, kevyeen liikkumiseen sopivat (esim. shortsit/urheilutrikoot, t-paita/pitkähihainen, aurinkoisella säällä lippis tai muu päähine ja vesipullo. Jos haluat pitää puhelimen ym. mukana järvellä, ota mukaan vesitiivis puhelinkotelo tai reppu. Ohjaajalla on myös mukana vesitiivis pussukka, johon voi tarvittaessa laittaa esim. auton avaimet. Laudan päälle voi ottaa mukaan esim. släbärit/rantatossut rantautumista varten. 

Iloisiin tapaamisiin,

Sakari Mäkinen
Puheenjohtaja
Tuusulan Kokoomus Ry

Satu Rathgeber
Hate-lautakunnan jäsen