Kampanjointia Tuusulanjärvellä

Olemme kampanjoineet viikonloppuna Tuusulanjärvellä, upeissa ulkoilumaisemissa ja tavoittaneet roppakaupalla tulevan hyvinvointialuemme asukkaita iloisen talviliikunnan merkeissä. Ehdokkaat ovat päässeet käymään hyviä keskusteluja ja puheensorinan määrästä onkin voinut päätellä että ihmisten hyvinvointi, SoTe-palvelut, pelastustoimi ja perustettavien hyvinvointialueiden vastuullinen taloudenpito ovat kiinnostaneet ulkoilijoita erittäin paljon.

Löydät mahtavat ehdokkaamme täältä kotisivuiltamme, tätä linkkiä klikkaamalla.

Seuraavana tapahtumana meillä on Antti Häkkäsen (kansanedustaja, Kokoomuksen Vpj) vierailu torstaina 20.1.2022 Hyrylässä, jonne jokainen on erittäin tervetullut. Löydät tilaisuuden myös Facebookista. Häkkänen paikalla klo 15.15 – 16.00 ja tilaisuus alkaa paikallisten ehdokkaiden kanssa noin klo 14.30.

Vielä ennen varsinaista vaalipäivää lauantaina suuntaamme näillä näkymin Tuusulanjärvelle, jos kelit sallivat. Tarkkaile siis Facebookkia sekä kotisivuja, tiedotamme lähemmin aikataulusta.

Muista käyttää äänioikeuttasi aluevaaleissa sunnuntaina 23.1.2022, jos et ole jo käynyt äänestämässä ennakkoon!

Tässä alla viikonlopun kuvasatoa!