Itsenäisyyspäivä on hyvä hetki pysähtyä miettimään niitä kaikkia asioita, joissa olemme kansakuntana onnistuneet. Kiittää niin sotiemme veteraaneja, lottia kuin myös kotirintamilla eri tehtävissä toimineita, jotka antoivat kaikkensa isänmaamme puolesta.

Nyt on meidän vuoromme tehdä työtä itsenäisyytemme sekä Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin eteen tässä muuttuvassa maailmassa. Meiltä odotetaan kokoomuslaista arvojohtamista sekä selväsanaista, kansalaisia ja kuntalaisia lähellä olevan politiikan tekemistä ja vastuunottoa yhteisistä asioista.

Järjestimme tänään aamulla kahdeksalta perinteisen lipunnoston Tuusulan vanhalla kunnantalolla kunnioittaaksemme itsenäisyyttä. Nostimme viisi siniristilippua salkoihin ja kuulimme Jaakko Sukulan johtaman lippulaulun raikkaassa pakkassäässä. Kiitos kaikille osallistuneille.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Sakari Mäkinen
Puheenjohtaja
Tuusulan Kokoomus Ry