Uudenmaan Kokoomuksen sääntömääräinen syyspiirikokous kokoontui Vantaalla Tiedekeskus Heurekassa 27.11.2021 ja teki henkilövalinnat piirin johtotehtäviin vuodelle 2022. Piirin puheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Heikki Vestman Sipoosta.

Piirin varapuheenjohtajiksi valittiin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Henrik Vuornos Espoosta ja kaupunginhallituksen jäsen Tiia Östberg Järvenpäästä. Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Mika Kasonen Vantaalta.

Muut piirihallituksen yhdeksän varsinaista jäsentä ovat Emmi Eteläsalo-Holmberg Espoosta, Bo Grönholm Espoosta, Tiina Thure-Toivanen Espoosta, Riikka Siltanen Keravalta, Annika Kokko Hyvinkäältä, Kalle Ikkelä Tuusulasta, Anna Sahiluoma Kirkkonummelta, Sami Somero Vihdistä ja lohjalainen Akseli Lehtonen Kokoomusnuorista.

Poliittisen tilannekatsauksen piirikokouksessa piti puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Häkkänen.