Tuusulassa toimivat kokoomusyhdistykset valitsivat keskiviikkona 26.8. kokouksessaan ensimmäiset 24 ehdokasta vuoden 2021 kuntavaaleihin.

Kuntavaaleissa ratkaistaan se, miten tuusulalaisten arjen kannalta keskeisimmät palvelut, kotiseutu ja lähiympäristö kehittyvät tulevina vuosina. Kokoomus haluaa rakentaa vetovoimaista, dynaamista ja tasapainoisen kuntatalouden varaan rakentuvaa kotikuntaa. Näiden tavoitteiden saavuttamisessa keskeisessä roolissa ovat eteenpäin katsovat ja osaavat ehdokkaat. Kokoomuksen ehdokkaat edustavat kaikkia ammatti- ja ikäryhmiä ja tulevat eri puolilta Tuusulaa.

Nyt nimetyt ehdokkaat ovat:

 1. Ahlgren Jukka, 63
 2. Ahola-Leppänen Mirja, 61
 3. Ellonen Antti, 44
 4. Hartman Tarja, 62
 5. Heino Mika, 54
 6. Hämäläinen Seppo, 62
 7. Ikkelä Kalle, 43
 8. Joensuu Keimo, 60
 9. Kervinen Sanna, 52
 10. Korpinen Topi, 22
 11. Laakso Pekka, 71
 12. Lundberg Vesa, 36
 13. Mäkinen Sakari, 32
 14. Raevuori Ville, 57
 15. Renholm Minna, 53
 16. Rosenqvist Ulla, 64
 17. Salmi Lilli, 34
 18. Sjöblom Ruut, 44
 19. Ukkola Esa, 55
 20. Untamo Lauri, 46
 21. Vaherlehto Eemi, 18
 22. Vainionpää Mari, 43
 23. Vuollet Petri, 52
 24. Åvall Laura, 36

Kokoomusyhdistykset jatkavat aktiivista ehdokashankintaa ja nimeävät seuraavat ehdokkaat sääntömääräisessä syyskokouksessa. Ehdokkaiden nimeämisen lisäksi kokoomusyhdistykset ottivat kokouksessaan kantaa kuntatalouden vaikeaan tilanteeseen. Tuusulan suunnittelemat kunta- ja kiinteistöveron korotukset eivät ole hyväksyttävissä tilanteessa, jossa kuntalaisten käytettävissä olevia tuloja kiristävät paitsi valtakunnan hallituksen tekemät veroja kiristävät linjaukset, mutta myös monia tuusulalaisia perheitä koskevat yritysten vaikeasta tilanteesta johtuvat irtisanomiset ja lomautukset. Kuntataloutta tuleekin tervehdyttää ensisijaisesti muilla keinoin, kuten kiinteistöomaisuutta järkeistämällä ja investointeja jaksottamalla, mutta myös aktiivisemmalla tonttipolitiikalla.

Lisätiedot:

Kalle Ikkelä
Kokoomuksen Tuusulan kunnallisjärjestön puheenjohtaja
kalle.ikkela@gmail.com