Kokoomuksen Tuusulan kunnallisjärjestö on 29.6. kevätkokouksessaan täydentänyt hallituksen kokoonpanoa valitsemalla uusiksi jäseniksi Tuusulan Kokoomuksesta Tapio Tammilehdon, Maarit Bergmanin, Tarja Hartmanin ja Pekka Laakson. Kalle Ikkelä valittiin puheenjohtajaksi loppuvuodeksi 2020. Kokouksessa kuultiin valtuustoryhmän terveiset ajantasaisesta kunnallispoliittisesta tilanteesta. Kokouksen puheenjohtajana toimi Ruut Sjöblom.

Tuusulan kokoomusyhdistykset asettivat tavoitteekseen olla suurin ryhmä kuntavaaleissa 2021!

—————

TIEDOTE
Tuusulan kokoomusyhdistykset tiivistävät yhteistyötä


Kokoomuksen Tuusulan Kunnallisjärjestö kokoontui sääntömääräiseen kevätkokoukseen 29.6. Paikalla olivat edustettuina kaikki Tuusulassa toimivat kokoomusyhdistykset: Tuusulan Kokoomus, Tuusulanjärven Kokoomus ja Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset. Myös Kokoomuksen valtuustoryhmä oli edustettuna kokouksessa.
Kunnallisjärjestö täydensi hallitustaan loppuvuodeksi 2020 valitsemalla puheenjohtajaksi Kalle Ikkelän ja uusiksi hallituksen jäseniksi Laura Åvallin, Tapio Tammilehdon, Maarit Bergmanin, Pekka Laakson ja Tarja Hartmanin.
Kokouksessa kuultiin valtuustoryhmän terveiset ajantasaisesta kunnallispoliittisesta
tilanteesta. Kokouksen osanottajat olivat huolissaan kunnan kasvavasta velkataakasta sekä julkisuudessa olleista puheista lipsua yhdessä sovitusta palveluverkkosuunnitelmasta. Koronan aiheuttamat ongelmat kuntatalouteen ovat merkittäviä ja vastuullinen taloudenhoito tulee olemaan seuraavan valtuustokauden keskeinen haaste.
Ehdokashankinta vuoden 2021 kuntavaaleihin on käynnissä ja Tuusulan kokoomusyhdistykset kannustavat vastuullisesta kuntapolitiikasta, kestävästä taloudenhoidosta ja myös pitkällä aikavälillä laadukkaiden palveluiden turvaamisesta kiinnostuneita tuusulalaisia liittymään mukaan ehdokkaiksi Kokoomuksen listalle. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jäsenyhdistysten puheenjohtajille:
Tuusulan Kokoomus, Kalle Ikkelä p. 040 842 2535
Tuusulanjärven Kokoomus, Laura Åvall p. 050 361 7511
Keski-Uudenmaan Kokoomusnaiset, Sari Vilén p. 050 040 5818
Kokoomusyhdistykset yhdessä valtuustoryhmän edustajien kanssa sitoutuivat rakentavaan yhteistyöhön, toisia kunnioittavaan keskustelukulttuuriin ja asettivat tavoitteekseen olla suurin ryhmä Tuusulassa vuoden 2021 kuntavaaleissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *