Kokoomuksen valtuustoryhmä on järjestäytynyt vuodelle ja samalla valtuutetut Ulla Rosenqvist ja Sanna Kervinen ovat liittyneet osaksi ryhmää. Valtuustoryhmän tiedote:

Tuusulan Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi ja samalla ryhmään liittyivät valtuutetut Ulla Rosenqvist ja Sanna Kervinen

Tuusulan kunnanvaltuuston Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi valtuustovuoteen 2020. Valtuustoryhmän sääntöjen mukaisten järjestäytymisasioiden lisäksi valtuustoryhmä päätti hyväksyä valtuustoryhmän jäseniksi kuntavaalin jälkeen erillisen Vastuullinen oikeisto -valtuustoryhmän muodostaneet kokoomuslaiset kunnanvaltuutetut Sanna Kervisen ja Ulla Rosenqvistin.

Kokoomus on Tuusulassa nyt vahvempi, kun kaikki kokoomuslaiset kunnanvaltuutetut toimivat yhteisessä valtuustoryhmässä. Yhtenä ryhmänä pystymme entistä paremmin huolehtimaan muun muassa kunnan taloushaasteista ja elinvoimaisuuden parantamisesta, toteaa valtuustoryhmän puheenjohtaja Ilmari Sjöblom.On hyvä, että kaikki kokoomuslaiset toimivat jatkossa yhdessä valtuustoryhmässä. Näin pystymme yhdessä parhaiten edistämään Tuusulassa meille yhteisesti tärkeitä asioita, kertoo kunnanvaltuutettu Sanna Kervinen.

Valtuustoryhmän puheenjohtajana valittiin jatkamaan Ilmari Sjöblom ja varapuheenjohtajina kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Kari Kinnunen ja kunnanhallituksen jäsen Lilli Salmi. Valtuustoryhmän sihteerinä jatkaa Arto Nätkynmäki. Valtuustoryhmän neuvottelijoiksi valittiin Lilli Salmi ja Arto Nätkynmäki. Valtuustoryhmän neuvottelijoihin valtuustoja edeltävissä valtuustoryhmien neuvotteluissa osallistuvat omien tehtäviensä perustella myös Ilmari Sjöblom, Kari Kinnunen ja apulaispormestari Mika Mäki-Kuhna.

Kokoomuksen valtuustoryhmä suunnittelee aktivoivansa ulkoista viestintäänsä ja kannustaa omalta osaltaan Kokoomuksen toiminnasta kiinnostuneita mukaan paikallisiin Kokoomus-yhdistyksiin. Seuraavat kuntavaalit on keväällä 2021 ja laadukkaan täyden ehdokaslistan kerääminen vaalitoimintaa kunnassa koordinoivan kunnallisjärjestön toimesta käynnistyy hyvissä ajoin alkaneen vuoden aikana.

Tiedustelut:Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Ilmari Sjöblom puh. 0400 456 404

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *